Има ли разделение сред ултрасите на ЦСКА? Кюстендилеца и Бахчеванов проговориха


Има ли разделение сред ултрасите на ЦСКА? Кюстендилеца и Бахчеванов проговориха
Снимка: БГНЕС

14736 0

Новата година носи големи промени в ЦСКА, но не само от футболно естество. Боксовият клуб на "армейците" смени своя треньор Станислав Бахчеванов, под чието ръководство спечели не едно или две отличия.

Какво се случи?

На негово място застана друго популярно лице от Сектор "Г" - Деян Топалски. Дългогодишният боец пое тима съвсем скоро, а новината бе обявена от самия него, както и от лидера на "червените" привърженици Иван Велчев.

Още: Пробвал да бяга от ЦСКА в Лудогорец си намери нов клуб едва след 916 дни

Рокадата мигновено породи спекулации относно взаимоотношенията между част от организираните запалянковци на ЦСКА. По всичко личи обаче те далеч не отговарят на истината.

Отговорът

Бахчеванов излезе с дълга позиция относно случилото се. От нея става ясно, че събитията са се развили по взаимно съгласие и всички остават приятели. Това под публикацията потвърди и Кюстендилеца, който благодари на своя съмишленик.

Още: Ангел Червенков посочи кой ще донесе стабилност на ЦСКА в защита

Публикуваме написаното от Бахчеванов без редакторска намеса:

"Здравейте на всички,

Пиша това изявление по повод много запитвания към мен относно промяната в СК по кик бокс и муай тай ЦСКА.

Аз се оттеглих по мое желание от клуба , като го обмислях няколко месеца, поради причини независещи изцяло от мен, а именно:

Още: Дюкенс Назон от ЦСКА шокира всички с външния си вид - току преди зимната подготовка (ВИДЕО)

Когато се зароди идеята за създаването на СК ЦСКА с Иван и Дидо, аз оставих моят клуб Бахчеванов Файт Академи (бившият ЙОРК) на мой доверен човек, който трябваше да се грижи за клуба ми, но в последствие той отвори собствен клуб и моят клуб нямаше почти никакви функции, а както повечето от вас знаят той е един от най-старите в историята на кикбокс и муай тай, от там поеха своят път много шампиони, които отвориха едни от най-успешните сегашни клубове по кикбокс, с което съм изключително горд. Горд съм с всеки един от тях!

В крайна сметка това е най-голямата награда за един треньор!

За мен беше чест да бъда първият треньор на ЦСКА - за сравнително краткият период от време ние донесохме на клуба много шампионски титли, победи, отборни купи!

Аз винаги съм бил и съм фен на ЦСКА, но никога не съм бил и няма да бъда ултрас, както са Ванката и Дидо - те са табелата на великият отбор ЦСКА, без тях ЦСКА нямаше да е същият!

Още: Един от най-скъпите в ЦСКА, но свързван с трансфер: Намекна дали си тръгва (СНИМКА)

Затова за всички, които се опитват да създават някакви “драми” ще кажа: Драми НЯМА, напротив ние сме в същите приятелски отношения. И в този ред на мисли искам да кажа на всички моето мнение - няма по-подходящ и по-добър треньор за СК ЦСКА от Деян Топалски.

Вярвам и съм сигурен, че с този прекрасен тандем в лицето на Дидо и Ванката-отдадени изцяло на великият ЦСКА ще се надгражда и ще се продължи тенденцията за това, че ЦСКА е фактор с който всички ще се съобразяват!

ЦСКА ни събра, изградихме едно добро приятелство между нас и създадохме СК кикбокс и муай тай ЦСКА! Нашето приятелство и взаимоотношения са същите, както и преди промяната! И точно в името на СК ЦСКА направихме най-доброто продължение, като на мое място, като треньор застава един от най-важните емблеми на ЦСКА - Деян Топалски!

Пожелавам успех"!

Още: ЦСКА поглежда към събарянето на стадион "Българска армия"

А ето какво отговори и Иван Велчев:

"Бате Стъни благодарен съм ти за всичко, което направи и ще направиш за нашият клуб.Имаш моето огромно уважение и като човек и като треньор.И съм сигурен ,че и занапред нашите клубове ще вървят рамо до рамо и ще си помагаме, като досега", написа той.

Валери Божинов: В прекрасни отношения съм с тарторите на Сектор "Г"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички