Илия Миланов е опция за ЦСКА


Илия Миланов е опция за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1368 0

ЦСКА може да привлече през зимата бранителя на Литекс Илия Миланов.
23-годишният защитник е пратен в девета глуха в Ловеч и на "Българска армия" може да се възползват от статута му на дълбока резерва. Той изобщо не получава шансове в „А“ група, като е ограничен само до изяви във втория ешелон за дубъла на „оранжевите“, пише "" Тема спорт".

Миланов обаче дори там не е твърд титуляр. От началото на сезона роденият в град Левски бранител има само 5 участия за Литекс II (409 минути), а записа и цял мач за първия отбор при победата над Локомотив (Мездра) (3:0) за Купата на България.
Та

ка ЦСКА може да привлече в редиците си брата на Георги Миланов (сега в ЦСКА Москва), с което да се подсили в битката за купата.
„Армейците“ се класираха на полуфинал, като възможните съперници са Литекс, Берое и Монтана. В Борисовата градина се нуждаят от опитен централен защитник, тъй като Александър Бранеков е аут до края на сезона заради контузия. Негов заместник може да се окаже именно Илия Миланов. Макар в момента да е дълбока резерва, той има 94 участия за ловчанлии в елита от 2010 г., още 14 за купата, както и 3 в евротурнирите. В тези срещи е реализирал 3 гола, всичките за първенство. Освен Миланов „червените“ имат още два варианта за поста централен защитник, като крайното решение кой да бъде привлечен ще бъде взето до края на месеца.

„Армейците“ също така следят двама талантливи футболисти на Ботев (Пловдив), както и играчи от „Б“ група и един от „В“.
В тима ще се опитат да привлекат също краен бранител и крило. През зимата се очаква с ЦСКА да се разделят поне 3-4 човека. Сред тях най-вероятно ще са Васил Попов и Радой Божилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички