Илич: Нашата цел е да се борим с Левски и Лудогорец за върха в България


Илич: Нашата цел е да се борим с Левски и Лудогорец за върха в България
Снимка: Lap.bg

1748 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира актуалните теми около "червените" преди полета на клуба към Варна. Там "армейците" ще премерят сили със Спартак. Ето какво каза специалистът:

"Мачът срещу ЦСКА 1948 беше тежък. Имаше много голяма интензивност. Най-хубавото е, че победихме в този двубой. Мисля, че се получи хубав мач особено през второто полувреме.

В моя екип работя с наставници, които са били главни треньори в предишните си отбори. Освен това съм работил с тях и в предишния ми отбор. Добре комуникирахме помежду си. Още преди мача знаехме какво ще правим. Имахме план и при добра ситуация и при негативен развой на мача. Резултатът е, че победихме, което показва, че сме се справили доста добре.

Още веднъж се извинявам за жълтите картони, които получих, заради които бях наказан.

ЦСКА не е такъв отбор, който да може да си позволи, да подцени даден съперник. Това е изключено. Ако не влезем добре в мача, може да имаме много големи проблеми. Това го знам аз, както и футболистите. Трябва да влезем максимално агресивно в двубоя. Спартак Варна е последен в класирането, но има своя потенциал.

Сигурен съм, че ЦСКА може да играе по-добре и ние работим в тази насока. Аз съм от три месеца тук. Отпаднахме от Европа. Остава да играем за първенството и купата. Играем мач за мач и ще видим къде ще сме накрая на първенството.

Гледах Левски – Лудогорец. Това са два от най-добрите отбора в страната. Имат много качество. Нашата цел е да се борим с тях за върха в България."

Ето каква съдба може да сполети Георги Йомов при лоши обстоятелства!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички