Играчите на ЦСКА преживяли унижение след геройството за Купата


Играчите на ЦСКА преживяли унижение след геройството за Купата
Снимка: БГНЕС

2184 0

Играчите на ЦСКА са бесни на клубното ръководство, тъй като са получили много по-малки бонуси за спечелването на Купата на България от очакваното, твърди "Меридиан мач".

Преди срещата с Монтана се говореше, че Гриша Ганчев ще раздаде по 5 000 лв. на калпак при успех във финала. След като това бе сторено с победа с 1:0 обаче футболистите на "червените“ са останали разочаровани.

Според Канал 3, най-голямата дадена премия е в размер на 3000 лева. Повечето играчи са получили по под 2000 лева. Костадин Хазуров е взел 1800 лева, а още по-шокиращото е, че толкова е прибрал и големият герой от финала Станислав Маламов. На играчите било обяснено, че всеки взима според това колко е играл в турнира.

Гонят 75% от футболистите на ЦСКА?

Футболистите на Христо Янев, които така или иначе играят за смешни заплати, се надяваха да изкарат нещо отгоре след невероятния си поход в турнира за Купата на България. По пътя си те отстраниха второ-дивизионните Созопол, Нефтохимик и Спартак (Пл), елитния Берое, биха и Монтана на финала. Въпреки това обаче шефовете на ЦСКА не са пожелали да се бръкнат с много пари за бонуси.

Зад това тяхно действие обаче прозира нещо доста по-неприятно - както за футболистите, така и за феновете. Ганчев има намерение да изрита 75% от настоящите играчи и да ги смени с тези на Литекс. Точно поради тази причина не вижда смисъл футболистите да взимат големи преми за триумфа, тъй като повечето от тях така или иначе ще бъдат махнати до дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички