Ицо Янев за новия ЦСКА и решението за Вальо Илиев


Ицо Янев за новия ЦСКА и решението за Вальо Илиев
Снимка: БГНЕС

1147 0

Новият старши-треньор на ЦСКА Христо Янев сподели, че е станал фаворит за наставник на тима, когато е станало ясно, че "армейците" няма как да играят в професионалния футбол/

"Това е право на хората, които ръководят отбора. Те не се занимават с футбол за първи път. ЦСКА стои по-високо от всеки. Гриша Ганчев е човек, който е директен, и казва това, което мисли. Никога не съм имал проблеми с него. Разговорите започнаха, когато стана ясно, че отборът ще започне от В група. Целта ни е да върнем отбора в професионалния футбол. Той ще донесе всичко – ясна визия, организация. Такова управление заслужава ЦСКА", каза младият наставник на "червените" пред БНТ1.

"Всички, които сме поискали като имена, са тука. Още водим разговори с определени футболисти и чакаме тяхното решение. Те ще вдигнат нивото на отбора. Коце Хазуров и Момчил Цветанов са тук, доказани футболисти, които с опита си ще помогнат на отбора. Футболистите трябва да осъзнаят, че ЦСКА няма време са си поеме въздух заради напрежението и трябва да приемат този факт. Футболът се играе да се печели, да се преследват целите.

Янев е категоричен, че не желае да коментира бившия капитан на тима Валентин Илиев, но все пак съжали, че той не е в отбора.

"Валентин Илиев не е на лагер и няма какво да коментираме. Той е човек, който достатъчно добре познавам. Това, че не е в отбора, трябва да разбере, че и за мен е нещо неприятно. Отборът ще има трудности във В група, когато си помислим, че победата ще дойде сама. Всеки мач ще подхождаме различно с оглед на терен, форма и така нататък", завърши бившият треньор на Миньор (Перник).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички