Христо Янев с последно предупреждение към Борис Галчев


Христо Янев с последно предупреждение към Борис Галчев
Снимка: БГНЕС

6308 0

Треньорът на ЦСКА-София Христо Янев е отправил последно предупреждение към капитана Борис Галчев. Причината е формата на халфа. През миналия сезон той бе човекът-отбор в похода на ПФК ЦСКА АД към Купата на България.

В първия двубой със Славия обаче Галчев не бе на същата висота. Той често грешеше и изнемогваше физически, като на два пъти Янев тръгваше да го сменя, но в крайна сметка капитанът остана до края на мача на терена.

ЦСКА с надъхващ призив към феновете: Боят настана!

След него обаче е имал разговор, в който му е обяснено, че трябва да подобри още формата си. В противен случай мачовете, в които Галчев участва, ще бъдат намалени. Силите му ще бъдат пестени срещу много от съперниците, като на негово място ще се появяват перспективни футболисти като Станоев и Никола Колев.

Иначе очакванията са днес Христо Янев да заложи на почти същия състав, с който победи Славия в първия кръг от шампионата. Вероятната промяна ще бъде появата на Станислав Маламов в 11-те. Той лекуваше вирус и затова пропусна двубоя с „белите". Сега той вероятно ще замени Кирил Десподов в стартовия състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички