Христо Янев не е мек, той е лудо копеле


Христо Янев не е мек, той е лудо копеле

1427 0

Христо Янев не е мек, а е смел, като в същото време не е неопитен, а е иноватор и непокорен. Това заяви за добрия си приятел и доскорошен колега в ЦСКА треньорът на вратарите Ивайло Петров - Пифа, който заедно с Янев напусна клуба от солидарност към старши-треньора.

Ето какво написа Пифа във Фейсбук:

"Наслушах се в последните дни на анализи по темата: що е то Христо Янев и има ли той почва у нас?" Не бил готов да води ЦСКА в А група, бил неопитен, бил мек, трябвало да мине през Б група и т. н. Познавам това лудо "копеле" от 17 години и съм готов да ви опонирам:

Вие казвате: "не бил готов", аз казвам: иноватор с модерно мислене, надраснал годините си;

вие казвате: "неопитен", аз казвам: "непокорен;

вие казвате: "мек", аз казвам: смел...

ЦСКА е най- великият клуб в България. Факт. И изискванията са огромни. Най-добрите резултати, за най-кратко време. А това време никой не го дава. Все едно на един режисьор да му кажеш: "искам да направиш филм за Оскар, но нямаш много време". Режисьорът трябва да събере актьорите, трябва да ги подготви и да изработи най-добрата продукция.

Започва филмът, но на зрителя този или онзи артист не му харесва и започва да дава съвети и оценки за работата и на режисьора, и на актьорите. Зрителят не го интересува процесът и обстоятелствата. Интересува го само резултатът. Лудото "копеле" е мой приятел. Той е роден победител.

Благодаря ти, Ицо, за шанса. Рамо до рамо сме. При всички обстоятелства... Респект, момче, че не се даде на никой. Ти знаеш защо."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички