Христо Янев: Концепцията? Да бием в двата мача, защото сме марка, защото сме ЦСКА


Христо Янев: Концепцията? Да бием в двата мача, защото сме марка, защото сме ЦСКА

1078 0

Старши-треньорът на ЦСКА Христо Янев беше изключително щастлив от втората поредна победа на "червените" срещу Берое. Както е известно, 31-кратните шампиони на България стигнаха финал за Купата след две поредни победи с по 2:0 срещу борещия се за местата в Европа тим от Стара Загора.

"Резултатът го показа по категоричен начин, поздравявам тези страхотни момчета, тази невероятна публика, победата е за половин България", заяви Янев.

Треньорът беше попитан каква е била концепцията в мача, като без да се замисля бившият футболист беше категоричен, че целта е била победата в двата мача.

"Аз съм горд с тези момчета. Концепцията беше да победим и двата мача, защото сме ЦСКА, защото сме марка и трябва да се доказваме всеки мач. Благодаря за подкрепата, благодаря, че са зад нас цяла година и резултатът е налице.

Работата на отбора просто е похвална, страхотни са като личности. Ако продължават така, ще играят много голям футбол. Поздравявам всички на стадиона, всички, които гледаха мача.

Трябва да бъдем реалисти, нивото в А група е много високо, надявам се догодина да сме там и да видим къде ни е мястото. Сериозни момчета, много футболни качества в тях, горд съм с тях", допълни Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички