Христо Янев: Би било страхотно да сме с 11 юноши, но трябва да сме реалисти


Христо Янев: Би било страхотно да сме с 11 юноши, но трябва да сме реалисти
Снимка: БГНЕС

1096 0

Треньорът на ЦСКА Христо Янев бе доволен от победата над София 2010 за Купата на България. Той похвали момчетата от школата, но заяви, че все още няма как всички титуляри да са юноши на клуба.

"Добра първа част и след 3:0 намалихме темпото. След това дадохме възможност на противника да върне интригата. Трябва да благодарим на феновете, те искат да гледат добра игра и голове и искаме да им го предложим. Имахме момчета на 14, 17 и 19 години и трябва да сме търпеливи към тях.", заяви Янев пред Diema Sport 2.

"Всичко, което имам като изисквания, ще си го говорим с тях в съблекалнята. Важното е, че има много млади момчета, които идват отдолу и показват качества. Би било страхотно да излезем с 11 юноши, но трябва да сме реалисти. Трябва да постигаме резултати и хората затова са тук", добави още наставникът.

Той бе помолен да сподели мнението си и за уволненията на треньори от школата на ЦСКА. "Не знам как да коментирам това, запознат съм с всички промени. Но въпросът не е към мен, защото аз не съм пряко отговорен за промените в ДЮШ. Тук съм, за да отговарям на въпроси за мача, а тези въпроси може би най-добре да са към Пламен Марков", сподели Янев.

Относно бъдещите цели на ЦСКА наставникът заяви: "В момента мислим за двубоя с Чепинец в неделя, след това ще мислим за Септември за Купата. Стараем се само да радваме хората и колкото по-напред продължим, толкова по-добре ще бъде."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички