Ходенето по мъките свърши, феновете на ЦСКА се прибират у дома


Ходенето по мъките свърши, феновете на ЦСКА се прибират у дома

6002 0

Легендарният Сектор "Г" на стадион "Българска армия" най-после ще бъде отворен. Той ще приеме феновете за домакинството на Ботев (Пловдив) в петък. Това обявиха от фенклуба на "червените" на официалната си страница.

Днес през стадиона премина инспекция, която трябва утре да се произнесе по въпроса дали трибуната ще отвори врати. Ако отговорът е положителен, както личи по всичко, от клуба ще трябва да внесат документите в БФС и да получат разрешение да използват сектора.

ЦСКА приема Ботев утре в 18.45 часа. През целия днешен ден върви кампания, която цели да подсигури при отварянето си трибуната да е изпълнена до краен предел.

Ето какво съобщават от Фенклуб "Сектор "Г"":

"Дългото чакане е на път да свърши! Преди минути стана ясно, че утре Сектор "Г" ще бъде отворен и ние ще бъдем в него! Приканваме всички "армейци" да изпълнят 3000-те хиляди места, които ще бъдат отворени за мача с Ботев Пловдив!

Преди това, точно в 17:00ч. по традиция ще се съберем на ул."Иван Асен", за да тръгнем заедно към стадиона в 18:00ч.

Билети за Сектор "Г" ще бъдат пуснати утре в 12 ч. на касите и във фен магазина на "Армията".

След повече от 2 години, този петък се завръщаме в нашия дом! Домакинствахме на чужди стадиони, дори в чужди градове, минахме през какво ли не, изтърпяхме всичко и дочакахме заветния миг! Макар и ненапълно завършена, Северната трибуна може да ни даде енергия, несравнима с никоя друга. Сектор "Г" помни грандиозни победи, помни и загуби, но едно е най-важно - това е място, в което през годините хиляди "армейци" са вложили огромни емоции и са оставили част от себе си... Именно затова петък е специален ден. Нека всички изпълним "Армията" и да покажем колко е важна Северната трибуна за ЦСКА. В петък всички като един, безрезервна подкрепа от първата до последната минута!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички