Грънчов: Много глупости и небивалици се появиха за ЦСКА


Грънчов: Много глупости и небивалици се появиха за ЦСКА

1356 0

Футболистът на ЦСКА Ангел Грънчов заяви, че в последните години са се появили много глупости и небивалици за ЦСКА и призова феновете да не вярват на всичко, което чуят.

"Гледам да се абстрахирам от това, което се пише по някои медии. Много глупости и небивалици се появяваха за ЦСКА през последните години. Нека феновете да изчакат и да видят какво ще се случи и да не взимат всичко под внимание. Ако се появи нещо, то ще бъде обявено официално от ръководството", сподели Грънчов пред Канал 3.

Грънчов сподели и мнението си относно предстоящия двубой с Велбъжд."Не обръщаме голямо внимание на противниците ни, а на това, което правим на терена. Това е изискването на треньорите. Ще подходим сериозно и към мача с Велбъжд. Но след добрия старт и резултати вероятно има известна доза подценяване в някои от момчета. Като цяло обаче гледаме да не се отпускаме", добави още футболистът.

Мачът е днес от 17:00 часа на стадион „Българска армия“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички