Голмайстор от ШЛ със специален подарък за ЦСКА


Голмайстор от ШЛ със специален подарък за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2079 0

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш подари негова фланелка на Музея на спортната слава на стадион "Българска армия".

През своя добър приятел в България- спортният журналист и голям фен на червените Цветан Дерменджиев, Мораеш изпрати фланелката от приятелската среща ЦСКА - Динамо Киев, която се игра през лятото в Австрия.

Въпреки че не взе участие в контролата, той посети лагера на армейците и си направи снимки за спомен. През Цветан той изпраща специални поздрави на всички цесекари, разказва, че ги помни само с добро и би се радвал да се завърне в клуба някой ден.

Директорът на музея Александър Манов прие подаръка и сподели, че пази много приятни спомени от престоя на Мораеш в ЦСКА. Любимецът на червените фенове игра за отбора през сезон 2011-2012, в който записа 24 мача, в които отбеляза 16 гола.

След добрия сезон с ЦСКА, Жуниор Мораеш премина е Металург Донецк, където игра до 2015 година. Добрите му изяви в отбора му осигуриха трансфер в най-титулувания украйнски клуб. От 2015 година той е футболист на Динамо Киев, уточнява официалният сайт на ЦСКА.

Sportlive.bg пък припомня, че Мораеш се разписа накрая при разгрома с 5:0 над английския шампион Лестър в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички