Голяма заплата за Десподов с новия договор


Голяма заплата за Десподов с новия договор
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА ОСК

3000 0

Кирил Десподов полетя с нова заплата и почти прати ЦСКА в следващия кръг на Лига Европа с два гола и изработена дузпа при победата с 3:0 над Адмира Вакер.

"Червените" смачкаха за едно полувреме третия в австрийското първенство и вече мислят за следващия си съперник, който почти сигурно ще е Копенхаген. Преди няколко дни героят Десподов преподписа договора си с „червените" и получи сериозно увеличение на заплатата. Според неофициални информации футболистът вече прибира по 30 000 лева на месец, пише "България днес". Цената на Десподов също се вдигна сериозно, като в клуба вече имт конкретни оферти за него.

Избраният за най-добър млад играч в българското първенство е желан от турски и английски клубове. Oт ЦСКА нямат намерение да се разделят със звездата си за по-малко от 3 млн. евро. За подобна сума това лято бе продаден и бразилецът Фернандо Каранга. След победата над Адмира Десподов отрече силната му игра да се дължи на новия договор, но е факт, че срещу австрийците футболистът изигра може би най-силния си мач с "червената" фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички