Геро: ЦСКА се разпадна на много части, остана им само обидите към Левски


Геро: ЦСКА се разпадна на много части, остана им само обидите към Левски
Снимка: Личен архив

2406 0

Актьорът Герасим Георгиев - Геро коментира пред "Мач Телеграф" предстоящия сблъсък между Левски и ЦСКА в неделя. Популярният водещ на "Като две капки вода" е привърженик на "сините" и заяви, че има пълно доверие на наставника на отбора Станимир Стоилов.

"Този мач не е като другите. Затова и трудно може да се правят прогнози как ще завърши дербито. Пожелавам си най-после да гледаме футбол, да има положения. А който е по-добър, той да победи. ЦСКА се разпадна на много части, но аз лично не приемам това, което се случи на стадион "Българска армия". Съжалявам, но не може да се плюе историята. Това са хора, които са направили толкова много за клуба, който обичаш. Просто не мога. Не е хубаво.

Иначе да са живи и здрави за постоянните обиди, които се чуват по адрес на Левски. Имам чувството, че само това им е останало. Аз, например, никога не се занимавам със съперника. Имам пълно доверие в Станимир Стоилов и своя зад него. Мъри си знае работата. Ще стискам палци пред телевизора, иска ми се да има повече възпитание по трибуните. Именно заради неговата липса спрях да ходя по стадионите", каза Геро пред "Мач Телеграф".

Емил Велев - Кокала пък нарече феновете на ЦСКА "грачещи" и не можещи да четат (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички