Георги Кабаков със скандални решения: Вбеси ЦСКА с абсурдни отсъждания (ВИДЕО)


Георги Кабаков със скандални решения: Вбеси ЦСКА с абсурдни отсъждания (ВИДЕО)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

6951 0

ЦСКА и Черно море изиграха първо полувреме, което не изобилстваше от много чисти положения за гол. Единственото такова се откри пред гостите от Варна, въпреки че "червените" бяха доста по-активният отбор и атакуваха почти през цялото време.

А чисто игровото такова не бе много. Играта бе накъсвана много често - на два пъти за по-продължителен период, за да получат помощ двама футболисти на "армейците" - първо Густаво Бусато, а след това и Тибо Вион.

Георги Кабаков вбеси ЦСКА

Георги Кабаков вбеси ЦСКА и Стамен Белчев

Освен това футболистите на Илиан Илиев често оставаха на земята, за да печелят време, а на няколко пъти главният арбитър Георги Кабаков дори прекъсваше атаки на ЦСКА, за да се провери състоянието на играчите на "моряците". Във всички случаи те бяха добре и бързо се изправяха на крака.

Освен с тези си решения Кабаков вбеси домакините и с други отсъждания. Най-скандалното му решение бе при една бърза контраатака за "червените", при която Пабло видимо изблъска в гръб Вион, което бе за задължителен картон. Вместо това обаче дори не последва фал.

Секунди преди това пък ЦСКА имаше сериозни претенции за дузпа. Тобиас Хайнц овладя топка в наказателното поле в близост до аутлинията, а след това бе сритан отзад от съперников бранител. Дузпа не последва, но по-скандалното бе, че поради някаква причина Кабаков отсъди нарушение за "моряците".

ВАР му даде сигнал да не подновява играта и преразгледа ситуацията известно време, очевидно осъзнавайки, че ситуацията е спорна. Все пак Кабаков не бе привикан на екрана и играта продължи. Вижте спорната ситуация чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и всичко най-важно около ЦСКА срещу Черно море (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички