Ганчев ще обсъди Сираков в ЦСКА с феновете (Какво дискутираха на срещата?)


Ганчев ще обсъди Сираков в ЦСКА с феновете (Какво дискутираха на срещата?)
Снимка: БГНЕС

2120 0

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев ще изслуша мненията на феновете за Наско Сираков на нова среща през този месец, съобщава "Тема Спорт". Тя отново ще се проведе в неговия офис в столицата, като ще бъде в рамките на 10-14 дни.

Със сигурност сбирката ще се състои преди Коледа, тъй като в този период Ганчев възнамерява да започне активни преговори и с евентуален нов треньор на ЦСКА. В интервюто си преди няколко дни той заяви, че около Коледа ще седне с Христо Стоичков и Юлиян Инджов, за да дискутира потенциално назначение на наставник.

По време на сбирката със запалянковците в четвъртък са били обсъдени и редица други теми около ЦСКА освен евентуалната покана към Наско Сираков. Коментирано е назначението на нов треньор, селекцията, както и представянето на играчите през есента. По последната точка Ганчев е бил силно критичен.

Засегната е била и темата с "Армията" и базата в Панчарево, на която в момента текат усилени ремонтни дейности.

Също така Ганчев е обявил, че генералният спонсор на ЦСКА пуска пакети за фенове на отбора, които ще включват безплатни разговори, а процент от оборота ще влиза в клуба.

Една от най-обсъжданите теми на срещата между Гриша Ганчев и феновете е била тази за треньорския пост в ЦСКА. Привържениците са предложили няколко имена, които са били коментирани от финансовия благодетел на клуба.

Припомняме, че запалянковци скандираха името на Любослав Пенев в края на мача с Верея (1:1). Но такъв вариант не е на дневен ред. Ганчев е обяснил как стои ситуацията с Любо и е посочил, че има причини да не е в клуба, без да навлиза в конкретика.

Временният наставник Стамен Белчев също е бил обсъден, като Гриша Ганчев е изразил позитивно мнение за него.

"Стамен може да се справи до края на сезона", казал силният човек на „Армията" пред феновете.

Това е поредната индикация от страна на Ганчев, че Стамен Белчев може да остане и напролет. В своето интервю преди няколко дни той заяви: "Имам пълно доверие в Стамен. Ако всичко е наред, защо да не продължи и през следващата година".

Фенове са питали и относно възможността Светослав Тодоров да стане треньор. Ганчев обаче е обяснил, че той е твърде млад за ЦСКА и може да бъде "похабен" на "Армията" точно в този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички