Ганчев превръща ЦСКА–София в ПФК ЦСКА


Ганчев превръща ЦСКА–София в ПФК ЦСКА

2484 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов е подал документи за промяна на името, под което е записано дружеството в търговския регистър, пише вестник "Тема Спорт".

Новото наименование, което все още чака одобрение, е ПФК ЦСКА (PFC CSKA на английски). По този начин ще отпадне тирето и "София".

БФС няма да удовлетвори молбата на ЦСКА

Преструктурираният през лятото клуб бе записан като "ПфК ЦСКА-София", което породи закачки от ръководството на Левски, както и от фенове на други отбори. Новото име, което е заявено - ПФК ЦСКА, ще бъде вписано официално днес или в понеделник, зависи кога ще бъде разгледана документацията.

Така най-късно от следващата седмица клубът вече ще фигурира в официалните регистри като "ПФК ЦСКА", а не "ПФК ЦСКА-София". По този начин ще отпаднат и доста заяждания на недоброжелатели на "армейците".

Освен това предстои и откупуване на емблемата с трите звезди. Търгът за нея обаче ще се проведе след Нова година, тъй като още не е назначен оценител на имуществото на старото дружество. А той тепърва ще трябва да определя на каква стойност са активите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички