Ганчев прави ЦСКА за чудо и приказ с китайски пари?


Ганчев прави ЦСКА за чудо и приказ с китайски пари?

1545 0

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев има сериозни планове за инвестиции в клуба, твърди "7 дни спорт". Бизнесменът бил говорил със свои партньори, които са показали голям интерес към инвестиции при "червените".

В средата на октомври Ганчев бе на бизнес посещение в Китай, където, наред с личните си дела, е разговарял с азиатците и за финансирането на ЦСКА. Инициативата дошла от страна на инвеститорите, които се занимават с производство на автомобили и имат интерес да стъпят и на българския пазар.

Целта с 31-кратните шампиони на България е изграждането на силен и конкурентоспособен тим, който да се бори за титлата в "А" група след 2-3 години. Китайците са готови да инвестират средства в изграждането и на нов стадион. Те имали и идея за обмяна на опит и в ЦСКА да се водят млади китайски играчи, които да трупат опит и с това да се засили още повече интересът към футбола в страната.

Засега всичко е в процес на преговори между двете страни. Резултат от тях се очаква да има след Изпълкома на БФС, който ще се произнесе по казуса с "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички