Галчев: Само Ганчев и ЦСКА може да спрат Лудогорец


Галчев: Само Ганчев и ЦСКА може да спрат Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1033 0

Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев се изказа ласкаво за Гриша Ганчев и за "армейския" клуб дори след като се раздели с тях в началото на 2017 година.

"Само ЦСКА и г-н Ганчев могат да спрат Лудогорец. ЦСКА е бил и пак ще е на върха, това е голям отбор и му пожелавам само успехи. Нито се сърдя на г-н Ганчев, нито нищо, така е преценил. В ЦСКА времената често се менят, в българския футбол никога нищо не е сигурно, но се разделихме културно.

В ЦСКА всичко беше една развалина, а сега организацията е на топ ниво, така че рано или късно ЦСКА ще се върне където му е мястото - шампион 100%.

В онова интервю не съм искал да обидя чужденците в отбора, говорех за всички чужденци в българския футбол като цяло. Но никога не е имало разделение в съблекалнята, просто е нормално като има 4-5 португалци, да си комуникират основно заедно.

ЦСКА е сложна материя и дано футболистите го осъзнаят, аз самият имах нужда от няколко месеца да разбера какъв отбор е ЦСКА. В България е трудно, защото играчите не са на много високо ниво, а на чужденците им трябва време за аклиматизация.

Йорданеску беше добър треньор с европейско мислене, но просто не се получи. В ЦСКА няма кой да те чака, там един равен е трагедия. Стамен Белчев има много опит като помощник и съм сигурен, че е подходящ човек за този пост", каза Галчев в предаването "Домът на футбола" по "Диема".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички