Галчев: Никога няма да съжалявам, че останах в ЦСКА


Галчев: Никога няма да съжалявам, че останах в ЦСКА

980 0

„Никога няма да съжалявам, че останах в ЦСКА. С ръководството на Пирин се разбрахме, че ще играя за отбора, само ако ЦСКА фалира и изчезне от картата". Това заяви капитанът на ЦСКА Борис Галчев преди заминаването на "армейците" за първия подготвителен лагер в Турция.

Според него няма опасност ЦСКА да изчезне. "ЦСКА има милиони фенове, половин България. Не знам дали да очакваме съотборници от Литекс, за това трябва да питате ръководството”, заяви Галчев.

"Организацията е на много добро ниво, по нищо тази подготовка не се различава от другите. Няма чужденци, малко по-различно е в съблекалнята. Шумът около ЦСКА, който се създава „този е на проби, друг е на проби” – виждате само българи", сподели халфа относно подготовката на тима.

„Купата засега не е цел. Остана отбори, които са само от А група. Не подценяваме никого".

„Аз вече съм свикнал с всичко, което се пише за ЦСКА. Не ми влияе. За другите - не знам. Аз искам, ако може дружеството да премине през озрадивтелен план. Това е моето желание”, заяви Галчев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички