Галчев напуска ЦСКА и става номер 1 по заплата в Нефтохимик


Галчев напуска ЦСКА и става номер 1 по заплата в Нефтохимик

1533 0

Героят за ЦСКА от миналия сезон Борис Галчев ще напусне съвсем скоро „Армията". В събота той се завърна в игра за ЦСКА-София и до­ри изведе тима с капи­танската лента в контролата с Царско село (1:0).

След двубоя обаче треньорът на „червените" Едуард Иорданеску обяви, че няма  да използва Галчев в официалните мачове. Това говори за окончателна раздяла на хал­фа с ЦСКА-София, а тя ще се осъществи по време на паузата.

Напускането на „Армията" ще превър­не Борис Галчев в най-скъпоплатения футбо­лист на Нефтохимик, твърди "Меридиан мач". Именно на „Лазур" работи бившият тре­ньор на халфа в ЦСКА Христо Янев. От Бур­гас разкриха, че той много иска в състава си Галчев, а вече е осъществен контакт между двамата. Очаква се Борис бързо да се превърне в капитан на Нафтата за сметка на настоящия лидер с лентата Янко Георги­ев.

Гал­чев изпадна в немилост пред Гриша Ганчев, след като си позволи да разк­ритикува чужден­ците на „Армията". От­тогава халфът е тотал­но извън основния състав на „червените" и няма изгледи да се върне в него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички