Фернандо Каранга ще направи завръщането си за ЦСКА от България


Фернандо Каранга ще направи завръщането си за ЦСКА от България
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1979 0

Фернандо Каранга тренира с ЦСКА от началото на седмицата, след като се завърна в един от любимите си клубове през кариерата. Той е сред чуждестранните легенди на клуба, макар че има по-малко от 50 двубоя. 

Каранга е сред големите любимци в ЦСКА

Феновете го очакват с нетърпение

Ел Маестро вече разкри в какво състояние е бразилецът, след като не е играл от октомври и феновете вече с нетърпение очакват първия мач от втория период на Каранга в ЦСКА. 

Повторният му дебют се очертава да е на българска територия, след като сръбският специалист с английски паспорт няма да разчита на тарана и в последната контрола на турска земя - на трети февруари с чешкия Бохемианс, която ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

До този момент Каранга имаше теоретичната възможност да запише минути още срещу Тренчин, но "Тема Спорт" припомня, че нападателят в момента единствено изпълнява бегови упражнения и ситуацията не се форсира. 

Кога Каранга може да играе

След подготовката в южната ни съседка за ЦСКА предстои завръщане в България. На родна земя "червените" ще проведат и последната си проверка - на 10-и февруари срещу Септември. Припомняме ви, че в подобна среща Каранга записа последния си двубой за 31-кратните шампиони до този момент. 

Каранга се очаква с голямо нетърпение

Бразилецът не е играл за ЦСКА от 7-и юли, когато съперник бе Царско село в контрола, завършила 1:1. След двубоя със столичния съперник възпитаниците на Ел Маестро се завръщат с домакинство на Ботев Враца в Първа лига. 

Трябва да се отбележи, че Каранга остана извън групата за първия шампионатен двубой при първия му период в ЦСКА - гостуване на Черно море, спечелено с 2:0 от столичаните в Каварна. Именно на "моряците", но във Варна гостуват възпитаниците на Ел Маестро във втория кръг през пролетта. 

Вижте защо Каранга се хвана за главата след първата тренировка с ЦСКА!

Още: Треньорът на ЦСКА: Знам всичко за проваления трансфер на Назон, но мен ме касае футболът, не бизнесът

"Фернандо е тук"! Все така колоритен, Каранга най-после пристигна при ЦСКА (ВИДЕО)

Фернандо Каранга отлетя от Бразилия, присъединява се към ЦСКА (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички