Феновете на ЦСКА със световно признание (ВИДЕО)


Феновете на ЦСКА със световно признание (ВИДЕО)

2535 0

Привържениците на ЦСКА за пореден път през този сезон успяха да спечелят уважението на футболните фенове по целия свят. "Армейците" оглавиха популярната класация на "Ultras World", в която ежеседмично се показват най-добрите и интересни хореографии от футболни фенове от цяла Европа и света.

В представянето се акцентира върху факта, че феновете на ЦСКА създават невероятна атмосфера по трибуните, въпреки че техният любим отбор се подвизава в едно от най-долните нива на българския футбол.

Впечатление прави, че и друг български отбор намира място в класацията - Спартак (Варна). Фенове на тима създават страхотна атмосфера, а в състава играят техни представители. Спартак бе заличен от футболната карта, но благодарение на усилията на провържениците отново е в играта.

Сектор "Г" изпреварва привържениците на ФАР (Рабат) (Мароко), Итихад (Саудитска Арабия), Палмейрас (Бразилия), Динамо (Дрезден) (Германия), Ханза Рощок (Германия) и ред други отбори, които могат да се похвалят с екзалтирани фенове, без значение от дивизията и първенството, в което се подвизават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички