Феновете на ЦСКА нямаха търпение да се махне: Треньор си намери работа 1 година по-късно


Феновете на ЦСКА нямаха търпение да се махне: Треньор си намери работа 1 година по-късно
Снимка: БГНЕС

2774 0

В ЦСКА около треньорския пост бързо може да стане "горещо". Малко са наставниците, които са били начело на "армейците", които са се радвали на пълна подкрепа от привържениците през целия им престой. Сред тези, които се доближават най-много до това в последните години, вероятно е Любослав Пенев.

Със сигурност негативните емоции на привържениците на "червените" бяха особено засилени срещу едно конкретно име от последните сезони и това е сърбинът Милош Крушчич. Още с назначаването му бе изразено огромно недоволство.

Милош Крушчич в ЦСКА

Милош Крушчич в ЦСКА

Все пак той се задържа само от октомври 2019 година до юли 2020, като в този период отборът записа 10 победи, 6 равенства и 3 загуби. Именно той бе начело на отбора при болезнено загубения финал за Купата на България с дузпи срещу Локомотив Пловдив.

Още: "Специална инспекция" - Христо Стоичков се появи на стадион "Българска армия" (ВИДЕО)

Трябва да се отбележи, че първоначално той пристигна в ЦСКА като помощник на Люпко Петрович. Освен това е работил и като асистент в Литекс през 2015 година.

След раздялата с "червените" през лятото на 2020 година минаха близи две години, преди да си намери нов отбор, като на 13 януари бе назначен начело на унгарския Уйпещ. Там остана до март 2023 година, след което пое друг тим от страната - Кишварда (още през същия месец).

В Кишварда обаче се задържа само няколко месеца и през август бе освободен след едва 12 мача начело (в тях записа 3 победи, 5 равенства и 4 загуби при голова разлика 11:14). И именно това бе последният воден от него отбор до този момент.

Милош Крушчич си намери нов отбор

След като над една година стоя без отбор, сега той бе назначен начело на тим в родината си - Сърбия. Милош Крушчич ще ръководи Спартак Суботица, като той е третият треньор на отбора през сезона. Преди него това сториха и Александър Кержаков и Ненад Лалатович.

Още: Крайно решение: Гостуващите агитки за мачовете между Левски и ЦСКА отиват в историята?

В ЦСКА пък недоволството срещу Нестор Ел Маестро поне времено бе туширано след добрата игра срещу Левски и успеха с 2:0. Ел Маестро смята да използва като титуляр силно представил се играч на ЦСКА и в следващия мач.

Петима от ЦСКА "висят" с жълти картони, какви мачове предстоят за "червените"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички