Феновете на ЦСКА надъхват отбора на последната тренировка преди "вечното дерби"


Феновете на ЦСКА надъхват отбора на последната тренировка преди "вечното дерби"
Снимка: БГНЕС

1331 0

Отборът на ЦСКА ще бъде вдъхновенот своите фенове ден преди 'вечното дерби" с Левски. Ръководството на "армейците" реши да открие за фенове последната тренировка на тима в навечерието на сблъсъка.

Заниманието ще се проведе в петък, на 14 октомври, от 18:00 часа на "Армията". Според информация на Тема Спорт" запалянковците ще могат да присъстват на първите 15 минути от него.

Преди 'вечното дерби': Кога за последно ЦСКА използва свой юноша срещу Левски

Привържениците подготвят отсега организация за тренировката, като ще пристигнат поне четвърт час преди началото й. След това ще заемат места в Сектор А, където ще надъхат отбора с песни и скандирания.

"Тренировката в петък ще е отворена за фенобе поне за 10-15 минути. Журналисти няма да бъдат допускани. Отборът е пределно мотивиран, но допълнително надъхване никога не е излишно", заявиха от ЦСКА пред 'Тема Спорт".

Петър Жеков преди "вечното дерби": ЦСКА ще излъже Левски

"Фен клуб Сектор Г" пък обяви: "В петък ще посетим последната тренировка на нашите момчета преди мача със сините приятели. Тя ще започне точно в 18:00 на "Армията", а Сектор А ще бъде отворен за нас.

Елате поне 10-15 минути преди началото! Без оправдания! Всеки, който е в София, е длъжен да присъства! Да надъхаме подобаващо момчетата! Предстои ни битка, която заедно трябва да спечелим!", написаха от "Фен клуб Сектор Г".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички