Феновете на ЦСКА избраха паднал "Левски" пред титлата и честта?!


Феновете на ЦСКА избраха паднал "Левски" пред титлата и честта?!

1555 1

Фенове на ЦСКА са замислили да прекъснат мача на своя тим с "Ботев" (Пловдив) в неделя при резултат, различен от победа за "канарчетата". Ултрасите от Сектор "Г" били твърдо решени "Левски" да остане в долната шестица и за тази цел "червените" трябва да загубят срещата.

Прекъсване по вина на гостите пък гарантира служебна победа на "канарчетата". От София вече информирали колегите си в Пловдив за подобна опасност и по тази причина охраната за двубоя е засилена. 400 полицаи и 100 гардове ще пазят двубоя в Коматево, където капацитетът е 3600 души. Това означава, че на всеки седем фена се пада по един униформен, пише "Меридиан мач".

Агитката на ЦСКА е обединена в каузата вечният съперник да бъде изхвърлен от Топ 6. Тарторите на сектор "Г" са убедени, че отборът няма сили да стане шампион и затова е по-добре да бъде пратен "Левски" при слабаците.

Още при домакинството на Берое припламнаха първите искри на недоволство. Тогава от органите на реда се бяха погрижили добре за сигурността по трибуните. На всеки вход на стадион "Българска армия" имаше двойни повече полицаи от обичайното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички