Феновете бесни на Томов за сектор Г, търсят му сметка


Феновете бесни на Томов за сектор Г, търсят му сметка

11109 0

Феновете на ЦСКА са бесни заради поредното неспазено обещание. То е свързано със сектор Г - работата по трибуната замря. Първоначално бе обявено, че семейство Манджукови ще финансират ремонта и ще се нагърбят с дейността по трибуната. После обаче Томов е изявил желание той да се заеме със сектор Г и затова нещата се бавят, пише вестник "Тема спорт".

Свободни пари в касата на клуба няма и в момента никой не работи по легендарната трибуна. От близо седмица насам нищо значимо по сектора не е свършено, а тепърва трябва да се поставят седалки и да се градят тоалетни.

При това положение със сигурност е ясно, че трибуната няма да е готова за пърбия домакински мач с Хасково на 10 август. А обещанието на Томов гласеше: "Секторът ще бъде ремонтиран до началото на сезона". Сезонът обаче започна, а трибуната все така си пустее. Нещо повече - не е изключено строителните дейности да не бъдат завършени и преди второто домакинство нз "Армията" за сезона. То е на 23 август, неделя, срещу Марек.

Бесни фенове са се обаждали в администрацията на клуба, за да питат защо са си купували карти за сектор Г, след като той няма да е готов за първия мач.

Според запознати Томов се е отказал от варианта Манджукови да оправят сектор Г, тъй като ако това се случи, те ще трябва да придобият още акции и да увеличат влиянието си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички