Фенове на ЦСКА се срещнаха с Бойко Борисов и Красен Кралев


Фенове на ЦСКА се срещнаха с Бойко Борисов и Красен Кралев
Снимка: БГНЕС

1692 0

Днес представители на ЦСКА от клуба и от фен организациите проведоха среща с министър-председателя на България Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев и министъра на здравеопазването Петър Москов. На нея основна тема е била бъдещето на клуба и начините, по които отборът може да излезе от финансовото положение, в което се намира.

Ето и съобщението от страна на "Фен Клуб Сектор Г":

Армейци,

Днес в Министерски съвет беше проведена среща между министър -председателя на България Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Петър Москов и представители от фенските организации на ЦСКА София, в лицето на Фен клуб „Сектор Г”, сдруженията „ЦСКА завинаги” и „Червени сърца”.

По време на срещата бе обсъдено бъдещето на нашия любим клуб и възможните изходи от тежката ситуация, в която се намира ЦСКА.

След проведените разговори бе дадена „зелена светлина" желанието на футболния клуб и милионите „червени" фенове да се случи. Последната дума ще има президентът на футболния съюз Борислав Михайлов, като предстоят срещи и с него.

В най-скоро време очакваме развитие по така наболелия за всички ни въпрос.

От Фен клуб „Сектор Г”.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички