Ето с какво ЦСКА съблазнява Каядо


Ето с какво ЦСКА съблазнява Каядо

1093 0

ЦСКА обмисля да отправи оферта към бившия футболист на Берое Давид Каядо. Португалецът в момента е собственост на елитния местен тим Витория Гимараeш, но е със статут на твърда резерва. "Армейците" са готови веднага да отправят предложение към него, като "Тема Спорт" твърди, че на Каядо ще бъде предложена заплата от 7 000 евро.

Според някои източници в Португалия Каядо е постигнал до­говорка с ръководството да бъде пуснат като свободен агент в случай, че си намери нов тим. Други източници обаче твърдят, че Витория предпочита да запази правата на крилото и да го пусне под наем. Втората опция едва ли ще удовлетвори "армейците”, които няма как да платят каквото и да е било за Каядо.

"Червените" не се интересуват за първи път от родения в Люксембург офанзивен футболист. 31-кратните шампиони искаха да го вземат още в края на 2012 година, но до сделка не се стигна. Каядо отново стана актуален вариант за ЦСКА точно преди година. През пролетта обаче той предпочете да играе за украинския Таврия, а в лятната пауза избра да се върне в Португалия, вместо да подпише с армейците или Левски, които бяха кандидати за него.

Сега ЦСКА е решен да предприеме нова офанзива за Каядо. Юношата на Спортинг може да се окаже заместник на избягалия Антон Карачанаков. В Берое Каядо действаше най-често по левия фланг, като навлизаше към наказателното поле, тъй като десният му крак е по-силният.

Давид изкара добър период в Стара Загора от началото на 2012 г. до края на 2013 г. Той се превърна в основен играч на заралии и в 59 мача в А група вкара 17 гола.

След като напусна България обаче, Каядо така не успя да се наложи в нито един от своите отбори. Той е изразил принципно съгласие да подпише с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички