Ето кога ЦСКА ще има модерен стадион, добрите новини не спират


Ето кога ЦСКА ще има модерен стадион, добрите новини не спират
Снимка: БГНЕС

4929 0

"В постоянен контакт сме с Министерството на младежта и спорта и в съвсем кратки срокове ще можем да започнем реконструкциите на "Армията". Това за по-запознатите с всички процеси означава след около една година", заяви Милко Георгиев, който официално е новият административен и търговски директор на ЦСКА.

ЦСКА УСПОКОИ ФЕНОВЕТЕ: ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ЕМБЛЕМАТА И МАРКАТА!

Също така той обеща още една добра новина за феновете, която ще стане факт в понеделник - стартът на поредните ремонтни дейности на базата в Панчарево. Там вече бяха изградени два чисто нови терена, но собствениците не смятат да спират дотук и ще строят още.

ЦСКА ОБЯВИ ГЕНЕРАЛНИЯ СИ СПОНСОР

"Да, ще закупим емблемата и марката на ЦСКА, но това не става толкова лесно, защото те сега са притежание на НАП. Освен това, трябва Съдът да определи колко точно е стойността им.

Не мога да кажа дали ще струват 2 милиона. Такава цена беше обявена преди, но тогава това се случи по преценка на НАП, сега трябва Съдът да се произнесе", обясни Георгиев в ефира на "Диема Спорт".

Той още обяви, че титлата не е самоцел и целта на ръководството е да изгради солиден отбор, който не само да се съревновава с Лудогорец, но да бъде боеспособен в евротурнирите.

За пореден път Георгиев омаловажи спекулациите в някои медии за разделение между феновете и изрази увереността си, че все повече хора ще присъстват на мачовете, ако клубът отново влезе в победна серия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички