Емо Костадинов: ЦСКА може да отиде в "Б" окръжна


Емо Костадинов: ЦСКА може да отиде в "Б" окръжна

2423 0

Членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов коментира случващото се с ЦСКА и призна, че най-тежката санкция за червените може да е изпадане в Б окръжна група.

 "ЦСКА е моят клуб. Веднъж минах по този път, тогава почти всичко се изля върху мен, но както се вижда не е било правилно. Изпълкомът на БФС може да вземе решение, но първо трябва да видим какво точно става в клуба и дали документите са изрядни," заяви бившият национал пред БНТ.

"По нормативни документи, при най-лошото развитие, клубът трябва да започне от Б окръжна група, но не ми се мисли за това. Лично аз искам да видя стратегия за развитието на клуба, а вместо това всяка седмица се спряга нов инвеститор и едва ли не, че някой ще дойде с цветя и рози. Не искам да коментирам казуса повече, а да призова сегашното ръководство да направи всичко възможно, за да може ЦСКА да вземе лиценз," каза Костадинов.

Той коментира и обрата на "Литекс" срещу "Лудогорец" вчера. Оранжевите губеха с 0:2 от шампиона на почивката, но след това стигна до победа с 4:2 над шампиона.

"Гледах само първото полувреме, като чух после резултата доста се учудих. В крайна сметка обаче футболът затова е харесван от толкова много хора, защото стават и такива неща. На мен обаче ми прави лошо впечатление, че коментаторите говорят само за това какво е направил съдията. Всяко положение се коментира от коментатора на мача, това за мен е недопустимо," сподели Костадинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички