Емил Костадинов: В ЦСКА идват за лични цели и използват любовта на публиката


Емил Костадинов: В ЦСКА идват за лични цели и използват любовта на публиката

1661 0

"Президентите идваха на "Армията" да използват любовта на публиката. Както е и в момента ЦСКА е един и ще играе във "В" или "Б" група". Това заяви членът на изпълкома и легенда на "червените" Емил Костадинов  пред "7 дни спорт".

Изчаква се крайният срок за внасяне на оздравителен план. Васил Божков или друг кандидат ще заявява пред БФС в коя от двете дивизии искат да играят и може да бъде направен компромис. Но според Костадинов още една година във "В" група няма да е загубена, тъй като ЦСКА изтърпява куп наказания, а трябва да работи по спасението.

Може ли новият ЦСКА да наследи историята на старото дружество?

"Изгубен беше миналият сезон, тъй като не се направи нищо по оздравяването. Ако сме се съгласявали да помогнем на ЦСКА, винаги е било заради обещанията на президентите на този клуб: "Само този път, после плащаме всичко." И не го правеха. А истината е, че идваха в ЦСКА за лични цели. Просто да използват любовта на публиката. Както е и в момента!"

Според Костадинов може да се появи изненадващ кандидат за оздравяване в последния момент. "Това е ЦСКА - голяма марка, смешно е да се затрива за 20 милиона лева - допълни Емо. - Без дългове ЦСКА ще струва 50 милиона лева!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички