Емил Данчев помага на ЦСКА да продаде изгодно звездите си


Емил Данчев помага на ЦСКА да продаде изгодно звездите си
Снимка: БГНЕС

1261 0

Мениджърът Емил Данчев ще помага на ЦСКА в търсене­то на най-добрата оферта за най-конвертируемите си фут­болисти, съобщава "Тема Спорт". Импресариото, който прите­жава акции в клуба чрез своята дъщеря, е поел ангажимент да съдейства за евентуални трансфери на звездите на от­бора Серджиу Буш и Тони Силва.

От ЦСКА се намират в та­кава ситуация, че трябва да реализират изходящи трансфе­ри, за да вържат бюджета. Клубът се нуждае от чист при­ход над 1 милион евро през зим­ната пауза, за да може да е относително спокоен за финанси­рането си през пролетта и предстоящото лицензиране. По тази причина ръковод­ството е помолило Данчев да из­ползва своите връзки и да помог­не при продажбата на играчите.

Агентът има възможността и да доведе футболисти в отбора, но те не са свободни агенти. А ЦСКА едва ли ще има средства за селекция през зимата.

Изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров обяви, че в следващия месец ще бъдат продадени поне един или двама футболисти, като интерес има към Буш, Силва, Кукоч, Фелипе и Сънди.

Във вторник ръководство­то на клуба е провело опера­тивна среща, на която е обсъ­дило как ще се процедира със зимната селекция, а са били очертани и основните насоки на работата през пролетта. По време на сбирката е било решено и окончателно къде ще се състои коледното търже­ство на клуба - то ще е тази неделя в хотел "Кемпински" в столицата от 18:00 часа. На събитието се очакват над 200 души, като ще присъстват ръ­ководството, треньорите, играчите, голяма част от ак­ционерите и част от собстве­ниците на VIP карти.

По също­то време ще се състои и тър­жеството на сдружението "ЦСКА Завинаги", на което на търг ще бъдат разиграни фла­нелки с автографи на Меси и Роналдо.

ЦСКА все още не е старти­рал преговори с играчите, чи­ито договори изтичат през ля­тото. Сред тях са Александър Тунчев, Апостол Попов, Иван Стоянов и Борис Галчев. Това предстои да се случи в начало­то на зимната подготовка на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички