"Ела в ЦСКА"! "Червените" фенове призоваха Гриша Ганчев да върне звезда на "Армията"


"Ела в ЦСКА"! "Червените" фенове призоваха Гриша Ганчев да върне звезда на "Армията"
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

24387 0

Българският национал и бивш ас на ЦСКА - Кристиян Малинов, е прекратил договора си с Льовен. Това стана ясно малко по-рано през деня от информация на "БТА".

Призив към Гриша Ганчев и компания

29-годишният полузащитник е разтрогнал контракта си с белгийския клуб по взаимно съгласие. Така той остава свободен агент преди началото на новата футболна година в Европа.

Твърди се, че интерес към него проявяват няколко различни чуждестранни отбори. Крайното решение е в неговите ръце. Чувайки това, част от "червените" фенове призоваха играчът мигновено да бъде върнат на "Българска армия".

"Ела в ЦСКА! Много сърцат играч. Трябват играчи като него, с червено голямо сърце. Някой трябва да се сети за него", гласят само част от коментарите в социалните мрежи.

Малинов за "армейците" 

Роденият в Петрич полузащитник преминава при 31-кратните шампиони на България от Литекс през 2016-а година. Със сърцатата си игра и голямата си отдаденост към тима той бързо печели симпатиите на "червените" запалянковци.

С фланелката на ЦСКА Кристиян Малинов изиграва 129 мача във всички турнири. В тях той записва 6 гола и 12 асистенции. През 2020 г. преминава в Льовен, където регистрира 70 срещи, 2 попадения и 2 голови подавания.

Още повече на "армейските" привърженици халфът се понрави с категоричните си откази да заиграе при вечния съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички