Ел Маестро: Копенхаген е фаворит предвид бюджет, успехи, първенство и треньор, но...


Ел Маестро: Копенхаген е фаворит предвид бюджет, успехи, първенство и треньор, но...
Снимка: БГНЕС

1402 0

"На хартия, ако гледаме последните 10 години като бюджет, успехи, дори като треньор, те са фаворит. Но когато гледах техния отбор и познавайки нашия, мисля, че шансовете в утрешния мач са 50/50". Това обяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро преди утрешния двубой с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Червените" приемат датския тим на Националния стадион "Васил Левски" от 20:45 часа утре, а седмица по-късно ще гостуват в Дания за реванша.

"Ще дадем всичко от себе си утре. В последните няколко мача играхме добре, но за първи път през този сезон ще играем срещу отбор, който като индивидуалности е по-добър от нас, така че ще бъде различно. Утре, когато излезем на терена, никой няма да мисли кой е фаворит и кой - аутсайдер, и двата тима ще играят за победа. Ние трябва да използваме силните си оръжия. Винаги обичам да нагласям тактиката към отличителните качества на нападателите. Знам, че няма да е много добра идея срещу този отбор да използваме дълги топки към централния нападател, но аз познавам качествата на моите футболисти", коментира Ел Маестро на днешната пресконференция.

"Няма да ви кажа тактиката си, но сме се подготвили много подробно и знаем всичко за тяхната игра, както са направили и те. Ние сме много мотивирани, това е най-важният ни мач за сезона до момента, но същото се отнася и за тях. Така че очаквам един добър мач. Те са много добър отбор, с много добри и скъпи играчи. Добре организирани са, с много опитен треньор. Голямото предизвикателство за нас ще бъде дали можем да се противопоставим на един толкова организиран отбор на високо ниво. Те са от по-добро първенство, играят сериозни мачове всяка седмица, за тях е нормално всяка година да играят в груповата фаза и дори по-напред. Но аз вярвам в нашия отбор и със сигурност утре на Копенхаген няма да е лесно", допълни треньорът на "червените".

Ел Маестро разкри, че опитният защитник Станислав Манолев няма да е готов за утрешния мач, а тимът ще бъде и без наказания Николай Бодуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички