Ел Маестро изненада с логика за Ботев Пловдив след успеха за ЦСКА и посочи, че Турицов е с контузия от няколко мача


Ел Маестро изненада с логика за Ботев Пловдив след успеха за ЦСКА и посочи, че Турицов е с контузия от няколко мача
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2370 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след убедителната победа над Ботев Пловдив с 4:0. Наставникът бе доволен след успеха, но все пак заяви, че това не е най-силният мач на "армейците" през сезона, като освен това похвали и Фернандо Каранга, който се отчете с два гола.

"Един от най-добрите ни резултати, голяма победа, чиста мрежа срещу много добър отбор. Добро представяне, не нашето най-добро, но страхотен резултат. Ботев ни изненада с тактическо решение, няма как да е иначе, като го правят за първи път. След първите 10 минути обаче се ориентирахме и вече всичко беше под нашия контрол.

Много сме щастливи за Каранга. Типични за него голове. Надяваме се историята да се повтаря за него. Ако не се лъжа и при първия му престой му трябваха толкова двубои, за да започне да вкарва. Дано продължи така" - започна той пред "Диема спорт".

Ел Маестро след Ботев Пловдив

Освен това бе запитан да коментира ситуацията с Иван Турицов, който бе заменен принудително и напусна със сълзи на очите си. За финал на интервюто пък получи въпрос и за БФС, но нямаше какво да каже, като призна, че не е точният човек.

Сериозна ли е контузията на Иван Турицов?

"Контузията на Турицов не е нова. Той се справя с нея вече известно време. Надявам се положението да не е станало по-лошо. Много боли, но дано не е твърде сериозно. Не мисля, че рискувахме, пускайки го в игра, тренира добре последните дни. Надявам се, че ще е добре.

Според мен този резултат ще усложни нещата за Купата, защото не знаем дали ще опитат същото. Ще ни даде увереност, но мисля, че за Купата ще е по-трудно.

Не съм точният човек да питате за БФС. Фокусиран съм върху работата си. Може би друг трябва да отговори, по-наясно са със ситуацията в българския футбол" - завърши Ел Маестро.

Вижте повече за това как ЦСКА наплаши Ботев преди Купата, а Каранга избухна с първи голове (ВИДЕО).

Мощно избухване от феновете на ЦСКА срещу Гонзо, благодариха на Бербо, Стенли и Мартин Петров (СНИМКИ)

ЦСКА информира: Фернандо Каранга е станал баща на момиченце

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички