Ексклузивно ВИДЕО: Назон показа как се сбогува с Ганчев, колекцията му от картини и оръжието на бодигарда


Ексклузивно ВИДЕО: Назон показа как се сбогува с Ганчев, колекцията му от картини и оръжието на бодигарда
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7988 0

Дюкенс Назон ще напусне ЦСКА и вече това не е тайна за никого. Очаква се съвсем скоро да той да бъде обявен като футболист на кипърския Пафос, а изглежда, че днес е прекарал последните си часове в София преди сделката между отборите. 

Назон е голмайстор на ЦСКА

Хаитянинът замина с "червените" за подготвителния лагер в Турция, но остана извън сметките на Ел Маестро за контролата с Корона през уикенда. И докато се засилваха спекулациите за продажбата на тарана в Кипър, то Назон разкри чрез видеа пътя си от Турция до София. 

Какво се случва с Назон

В понеделник голмайсторът на ЦСКА през последните 18 месеца е посетил офисите на Ганчеви с агентите си, за да се сбогува с Данаил - един от босовете на "Армията". Синът на Гриша Ганчев попада в кадър на Назон, който не скри нищо от срещата си с президента на клуба на 15-ия етаж. 

Сред видеоклиповете на нападателя, които лично разпространи в една от социалните мрежи, попада още колекцията от картини в офисите на ЦСКА и един от бодигардовете, който бе накаран от Дюкенс да покаже оръжието си. Агентите на Назон също публикуваха снимка от офиса. 

В други видеа футболистът показа как се забавлява на път - пазари се с продавачи на летище в Турция, а в следващите часове ще се стигне до нов голям момент от кариерата си - преминаването му в кипърския Пафос. Вижте с кой ЦСКА ще опита да замести Назон!

Още: ЦСКА поздрави Асен Дончев за първата му рожба

ЦСКА продава Дюкенс Назон за 6-цифрена сума в евро?

Улаус Скаршем похвали феновете на ЦСКА и заяви: Разбрах, че с Левски и Лудогорец са големи съперничества

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички