Екипът на Стойчо го последва солидарно


Екипът на Стойчо го последва солидарно

1599 1

Целият треньорски щаб на ЦСКА напусна веднага след мача на „армейците“ с Берое от първенството.
Двата тима завършиха на стадион „Българска армия“ наравно 0:0 в двубой от 23-ия кръг на шампионата.

След мача Анатоли Нанков, който води ЦСКА в двубоя след напускането на Стойчо Младенов обяви, че целият е солидарен с Младенов и си тръгва.

Нанков, разясни, че е приел да води тима срещу Берое, тъй като не е имало време за реакция след напускането на Стойчо Младенов.

Той допълни, че от ръководството не са разговаряли с екипа за евентуално оставане, като добави, че дори и да има разговори, до такова няма да се стигне и всички си тръгват.

"Грешката бе, че се продаде Буш. Той бе най-добрият ни футболист. Трябва да надграждаме, а не да продаваме най-доброто, което имаме", заяви треньорът на ЦСКА в мача с Берое.

"Разбира се, че треньорите имаме вина. За това си тръгваме. Проведохме добри мачове срещу Стяуа, а сега не можем да познаем отбора си. И г-н Томов каза, че се случват странни неща. Няма как да остана. Няма как това да се случи. Солидарен съм със Стойчо Младенов", добави той.

"С Младенов направихме поне шест срещи с футболистите. И те не могат да кажат какво става. Не, глупости! Няма да съдим клуба. Няма да искаме неустойки. Коректни сме към клуба. Работили сме в много трудно време за отбора", каза още Нанков.

Нанков допълни, че играчите на ЦСКА са създали доста положения пред вратата на гостите, но не се е намерило кой да вкара.

Той добави, че футболистите на „армейците“ са се увлекли да играят с дълги топки, а указанията са били за пробиви по фланговете. Нанков добави, че с играта си "армейците" са улеснили съперника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички