Дългът на ЦСКА намалява с 10 милиона лева


Дългът на ЦСКА намалява с 10 милиона лева

1199 0

Общата сума по дълга на ЦСКА може да падне с над 10 милиона лева, разбра "7 дни спорт." Това обаче ще стане ясно след 5 януари догодина, когато синдикът на клуба Дора Милева ще каже окончателната цифра.

Икономистът от Кърджали ще пусне днес списъци в Търговския регистър с приети и отхвърлени кредитори. Всички бивши служители на клуба, които си търсят парите от ЦСКА, са в първия списък. В него Дора Милева е одобрила над 40 работници, които са освободени от клуба, без да получат дължимите си пълни обезщетения.

Сумата, която дължат от клуба, е променлива и не може да стане ясна преди 5 януари 2016 г. Причината е, че дамата чака още списъци с бивши служители, които може да добави в графата с одобрените или пък да ги отхвърли. Вторият списък е с одобрените от госпожа Милева вземания на всички кредитори, които са се заявили с писмо до съда до 15.11.2015 г. Това се играчи и агенти, които са осъдили ЦСКА. Именно в този списък са големите суми, които ПФК ЦСКА АД дължи. Освен тях в него са Националната агенция за приходите и големите частни кредитори. По информация на изданието в този списък има интересни сделки с преструктуриране на различни задължения.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички