Дуото Ганчев - Инджов взима акциите на ЦСКА днес?


Дуото Ганчев - Инджов взима акциите на ЦСКА днес?
Снимка: БГНЕС

1297 0

Събитията на "Българска армия" продължават да са изключително динамични, а амбицията на Гриша Ганчев да вземе ЦСКА изглежда ще надделее. Александър Тодоров разкри пред БНТ, че днес или утре ще има прехвърляне на акции на настоящото дружество, което държи "червените", към Ганчев и Инджов, които ще си поделят 82% от контролния пакет акции.

"Предполагам, че утре или вдругиден ще има прехвърляне на акции в полза на Гриша Ганчев. Мажоритарният пакет се държи от Ивайло Манджуков и финансово маркетингова компания. Няма как, ако Ганчев не е мажоритарен собственик, да се заеме с цялата работа. Аз доколкото имам информация Юлиян Инджов също ще придобие пакет от акции. Мажоритарният дял, който е около 82%, ще бъде разделен между двамата", заяви Александър Тодоров.

Що се отнася до търга за марката ЦСКА, за който Sportline.bg ви информира, то Тодоров е убеден, че ако се погасят част от задълженията, тя ще бъде върната на настоящото дружество. 

"Ако се погасят някаква част от задълженията към НАП, ще се спре процедурата, сигурен съм. За съжаление веднъж отвори ли се вратата опасността е да има 3-4-5 отбора с ЦСКА. Всеки може да си прави клуб с име ЦСКА. Затова искахме да оздравим това дружество. Не бе направено нужното това дружество да вземе лиценз и да играе в "А" група", каза още шефът в оставка на "Армията".

Той изрази и мнение относно дълговете на тима. Наскоро той заяви, че са около 23 милиона, но Юлиян Инджов е категоричен, че има 10 милиона "скрити" 

"Все още текат не малко дела срещу ЦСКА, от които не се знае техният изход. Възможно е Инджов да калкулира възможно най-лошия изход от тези дела. Не смятам, че са 10 милиона, може би са около 6 милиона. Става въпрос, ако всички дела са против нас", завърши Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички