Дюкенс Назон обещал, че ще вкара за Кайзериспор още срещу Бешикташ


Дюкенс Назон обещал, че ще вкара за Кайзериспор още срещу Бешикташ
Снимка: cska.bg

1302 0

Една от водещите новини в турския футбол днес е привличането на Дюкенс Назон в Кайзериспор. Сделката с ЦСКА предизвика интерес в местните запалянковци и по темата говори дори кметът на столичната община Кайсери Мемдух Бююккиличи. 

Назон е голмайстор на ЦСКА в момента

Той бе сред първите, които анонсираха трансфера на нападателя в четвъртък. Новината бе от голямо значение за запалянковците на елитния клуб, тъй като бяха пред угрозата отново да бъдат със спрени сделки от ФИФА.  

От Hunat TV добавят, че Дюкенс Назон е изразил надежди, че ще дебютира за новия си тим още в следващия кръг, когато Кайзериспор приема у дома Бешикташ (12.02). В допълнение стрелецът благодари на замесените в трансфера между отборите. 

Нестихващият интерес

Само през последните няколко седмици Назон се размина с потенциалното преминаване в кипърския Пафос и руския Ахмат. Хаитянинът беше от огромно значение за "червените" с головете си, но той желае по-голямо възнаграждение.  

От 6-и юли 2022 г. до този момент Назон натрупа 27 гола и 8 асистенции в рамките на 62 срещи. Тогава той бе привлечен от френския Кьови Руан срещу 200 000 евро. Сега порталът Transfermakrt го оценява на повече от 3 милиона лева.

Трансферът в Турция

Новият отбор на Назон е в долната половина на турския елит и има постоянни проблеми с ФИФА. Дюкенс е подписал с Кайзериспор до 2027-а година. ЦСКА пък остава със солиден брой нападатели, а големите очаквания падат върху чуждестранната легенда на "червените" - Фернандо Каранга. 

Вижте как Дюкенс се прости с ръководството и феновете на ЦСКА!

Още: Всичко е ясно? Дюкенс Назон напусна лагера на ЦСКА в Турция, отиде да подписва?

Дюкенс Назон се присъедини час след началото на контролата към ЦСКА (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички