ДК отложи решението дали да наказва Локо София и ЦСКА


ДК отложи решението дали да наказва Локо София и ЦСКА

1979 0

Безредиците от срещата между Локомотив» София и ЦСКА ще се разглеждат на следващо заседание, съобщи Дисциплинарната комисия към БФС.

Решение по евентуално наказание за инцидентите ще се вземе следващо заседание, което ще се проведе на 27.09.2016 от 14.00 часа.

Става въпрос за мелето в края на срещата (2:1) в Надежда, когато Рафа Перес удари Димитър Георгиев при спряна игра, Даниел Пеев изпусна нервите си, като хвана за гушата колумбиеца и го свали на земята, а след това стана масово меле.

ЦСКА отново се извинява на феновете с ниски цени на билетите

Съдията Ангел Ангелов изчака страстите поне малко да се уталожат и изгони Пеев с директен червен картон, както и Перес с втори жълт.

Послествията за изгонванията Пеев и Перес са наказания за по един мач и ще пропуснат предстоящия кръг във Втора и Първа професионални лиги.

Ботев (Пловдив) понася тежка глоба от 2000 лева за хвърлени бомбички в мача с Пирин (Гоце Делчев) на градския стадион, в който имаше голово шоу – 6:3.

Решенията на дисципа след мачовете за купата:

С предупреждения –

65 състезатели

Със спиране от състезателни права за една среща са наказани:

Даниел Иванов Пеев (ПФК Локомотив София)

Рафаел Енрике Перез (ПФК „ЦСКА-София” София)

Галин Диянов Димов (ФК „Несебър” Несебър)

Реян Стилянов Даскалов ( „Царско село” София)

Тихомир Красимиров Кънев (ФК „Локомотив” ГО)

ПО ДОКЛАД

Инцидентите от срещата ПФК «Локомотив» София – ПФК «ЦСКА-София» ще се разглеждат на следващо заседание. ДК призовава оторизиран представител на ПФК «Локомотив» София на следващо заседание, което ще се проведе на 27.09.2016 от 14.00 часа.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.В от ДП /2016/2017/ – ДК наказва ПФК "Литекс" гр. Ловеч с имуществена санкция в размер на 250 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.В от ДП /2016/2017/ – ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Секретар ДК:

/Н. Вълкова/

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички