Джони Велинов: Райс трябва да откаже на Филаделфия


Джони Велинов: Райс трябва да откаже на Филаделфия

10385 0

Георги Велинов е на мнение, че Райс М'Боли трябва да продължи кариерата си във Франция. Легендарният вратар на ЦСКА коментира ситуацията около стража на алжирския национален отбор пред "Тема Спорт".

"Ако иска да се развива, Райс трябва да избере предложението от Франция. Появи се информация, че такова има от Ница, и смятам, че това е най-доброто място за М'Боли. Не виждам какво може да научи, ако премине във Филаделфия. Американското първенство е твърде слабо, а и по-трудно ще те забележи голям отбор, ако направиш забележително представяне", заяви Джони, който сега работи като скаут на "армейците".

"Хубавото е, че ЦСКА и през този сезон разполага с опитни вратари в лицето на Дивиш и Колев. За чеха ще може да се даде категорична оценка след мачовете от първия полусезон. Дотогава всякакви крайни становища за качествата му ще бъдат прибързани. Стоян Колев обаче по нищо не му отстъпва и е отличен вариант за отбора", каза още Велинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички