Джони Велинов посочи защо Христо Янев напусна ЦСКА


Джони Велинов посочи защо Христо Янев напусна ЦСКА

1878 0

Големият вратар на ЦСКА Георги Велинов-Джони изгледа двубоя с Локо (ГО) от ВИП ложата и няма пропуснат мач на "Армията" от началото на сезона. Велинов сподели пред вестник "Тема Спорт" своето мнение за играта на отбора в дебюта на треньора Едуард Йорданеску.

"Беше много важно да вземем трите точки и се радвам, че го постигнахме. Отборът малко се поизнерви, тъй като дълго време не успяваше да вкара гол. Ако беше реализиран ранен такъв, двубоят отиваше на разгром. Огромната разлика в класите обаче си каза думата и ЦСКА напълно резонно победи. Играта на отбора бе доста добра, видяхте колко много положения бяха пропуснати, особено от Галчев. Няма от какво да сме недоволни", коментира Велинов.

"Новият треньор Йорданеску прави приятно първо впечатление. Говори доста подробно, обяснява добре нещата. Според мен той има бъдеще в ЦСКА. Струва ми се нелош треньор, но, разбира се, все още е много рано да му даваме оценки. Ако се справи с напрежението, смятам, че би могъл да е от голяма полза на отбора. Все пак Христо Стоичков каза, че се е запознал добре с него и нямаме причина да се съмняваме в избора на Ицо. Това, че е бил в Стяуа, също ще му е от полза", добави бившият вратар.

Велинов даде мнение и за напускането на Христо Янев.

"Той явно не успя да се справи с прехода от В група в елита. Вече не знам какви са конкретните причини, не съм бил в съблекалнята, но ръководството си решава. Аз много харесвам Янев и съм на мнение, че има голям потенциал. Може би му беше малко рано за ЦСКА, но в даден момент ще се върне, сигурен съм", коментира той.

"В отбора ни има много класни футболисти и е въпрос на време да покажат исканата от публиката игра и резултати", добави Джони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички