Джеси убеждава тарана на Антверпен да избере ЦСКА


Джеси убеждава тарана на Антверпен да избере ЦСКА
Снимка: Instagram

1263 0

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси се е заел с мисията да доведе сънародника си Уилям Овусу в отбора, твърди "Меридиан Мач“. Той е бил разпитан за качествата на снажния таран от ръководството на клуба и е дал гаранция, че привличане на нападателя на Антверпен би бил страхотен удар за "червените“. Джеси дори е обещал, че лично ще съдейства за трансфера на нападателя, като го убеди, че София е правилното място за развитието му.

Така процедираха на "Армията“ преди година, когато самият Фернандо Каранга препоръча на отбора своя сънародник и приятел Енрике Рафаел. "Червените“ го взеха под наем от Атлетико Минейро, а това лято откупиха правата му, след като той бе най-острият и креативен футболист на тима в дълги периоди от сезона.

От ЦСКА залагат много на картата "Овусу“, който има много сходен профил с Фернандо Каранга, но пък ще бъде много по-мотивиран от бразилеца, който като че ли вече изигра най-силните си мачове за "червените“.

Каранга почти сигурно ще бъде продаден най-късно до края на месеца или след като приключи участието на българския отбор в Лига Европа. Парите пък веднага ще бъдат вложени в привличането на един или двама качествени нападатели, каквото е изричното желание на треньора Нестор Ел Маестро, разчитал цяло лято на преквалифицирания Кирил Десподов и младия Тонислав Йорданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички