Джеки: Стойчо си докара набори, с Томов ще изхвърлят ЦСКА от Топ 3


Джеки: Стойчо си докара набори, с Томов ще изхвърлят ЦСКА от Топ 3

4136 1

Легендата на ЦСКА Георги Димитров изригна пред "Меридиан Мач" след срива в мачовете с Локо (Сф) и Берое, които свалиха отбора от първото място за сметка на Лудогорец.

Само за 180 минути от фаворит за титлата ЦСКА се превърна в аутсайдер в борбата за титлата. Как си обяснявате това?

- ЦСКА не върви от много време насам. От години говоря за качествата на този Стойчо Младенов. Не знам как не му е неудобно да говори постоянно тези глупости. Само извинения и любов. В нормалните държави едва ли ще търпят такъв човек. Феновете им се чудя как издържат на тази гавра. Направили едно измислено игрище и се радват като луди. Единият дава изявления от съда, а другият мисли само за мениджърските си интереси.

Как ще коментирате представянето срещу Берое?

- Срещу Берое беше резил. Това не е ЦСКА. Отборът няма никакъв облик. В предни позиции е пълна трагедия . Ритат топката на посоки, едно време Ботев (Bp) беше така. В Англия преди 100 години са наложили този стил, явно копираме оттам.

Каква е оценката ви за представянето на чужденците?

- Стойчо Младенов само се черви като домат, но не знам от срам или от любов. Тези играчи, дето ги е взел, изглеждат като негови набори. Двамата с Томов само се оправдават и говорят глупости. Ако не се махнат, ЦСКА може да не се класира и в тройката.

Все пак може ли ЦСКА да стане шампион?

- ЦСКА как да стане шампион, след като игра едно първенство в Турция. Безброй контроли и накрая нищо. В Анталия явно са си почивали повече. Даже в Северна Корея хората не правят такива дълги лагери. Даже на почивка да отидеш ще ти омръзне за толкова време.

Какво трябва да се промени?

- На „Армията" да направят 10 терена, а не да плащат космически заплати на разни чужденци. Да вкарат тези пари в България за школата. Тези хора в ЦСКА в момента унищожават футбола.

Феновете ощетени ли са?

- Караш феновете да чистят терена, да купуват билети и акции и накрая да не изискват. Голямо браво на момчетата, които дават всичко от себе си за ЦСКА.

Как си обясняваш срива в играта след подновяването на първенството?

- Стойчо Младенов вместо да урежда мачове с „Манафаспор", да мисли за бъдещето. Имал система, която обаче прави играчите като стари баби. Какво да очакваш от тях, те са все едно да съживиш мъртвец.

Селекцията ли е главната причина за провалите?

- Каква селекция? Оршулич и тоя другият Мърляча (б.р. - има в предвид Марио Бъркляча) ли беше, кой беше там? Станахме като Тото 2. Взимаме ги, а после каквото стане. Водеха 7 точки и сега вече няма нищо. Само патриотични обръщения към публиката. Вече няма кой да ги търпи тези глупости!

Трябват милиони за спешните плащания покрай лиценза. Ще успее ли Александър Томов да се разплати?

- Бизнесмените, които помагаха, и те вече не искат да дават пари. Хората се усетиха, че няма смисъл и ги лъжат. Те какво искат, бюджет на Реал Мадрид ли да имат? Дано ги изгонят, че ще стане „Кремиковци" втори номер. Държавният резерв да им дадат, пак няма да им стигне.

Обвинявате Стойчо Младенов за провалите. Защо?

- Стойчо Младенов вече толкова време вършее из цяла България, че стана по-богат от бизнесмените. По времето на Божков купи дебели бразилци за милиони. Стана и като Левски - падна от отбори като Мура, които ги няма на картата.

Смятате ли, че загубите може да са предизвикани от странични фактори?

- Аз на Сашо и Стойчо не мога да им вляза в главите. Помните какво направиха през 2008 година. Каква любов при тези хора, тях ги интересуват само парите. Докараха си всичките роднини в ЦСКА.

От „Армията" твърдят, че големите очаквания са в основата на срива?

- Апашо явно е голям красавец, всеки ден говори от съда. За него може да напишем повече томове от Карл Май. Къде му е генералният спонсор? Докара Радж Капур, главен герой от „Слонът моя приятел". Бил местният Дейвид Бекъм. Тези глупости не минават. На хората им дойде до гуша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички