Джеки: Оцеляването е по-важно от резултатите в ЦСКА


Джеки: Оцеляването е по-важно от резултатите в ЦСКА

1147 0

Легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров-Джеки коментира ситуацията в клуба пред "Тема Спорт".

"Положението е такова, че в момента резултатите на терена не са най-важното нещо. От далеч по-решаващо значение е това, което се случва в управленски план, ще има ли лиценз, какви ще са перспективите пред клуба... ЦСКА е отборът, който формирта най-големия интерес в България и ще е пагубно, ако се стигне до ситуация, при която отборът не продължи участието си в "А" група", заяви Джеки.

"Изобщо няма да е фатално, ако бюджетът е 4 милиона лева, както бе анонсирано. И с тези пари отборът пак може да е конкурентен. Проблемът е как ще се процедира с дълговете и ще има ли ресурс за тяхното изплащане. Срамота е ЦСКА всяка година да се бори за лиценза си. Тази картинка вече я гледаме от няколко сезона. Този въпрос веднъж завинаги трябва да бъде решен. Сега това е най-важното - оцеляването, а не резултатите. Говорят се всякакви неща, но... от приказките до делата има голяма разлика. Наслушали сме се на слухове. Лошото е, че към момента не се случва нищо съществено, което да дава позитивни сигнали", коментира Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички