Джаксън Менди: От ЦСКА лъжат - не искам да се връщам при тях!


Джаксън Менди: От ЦСКА лъжат - не искам да се връщам при тях!

1980 0

Централният защитник на Литекс Джаксън Менди oпроверга категорично слуховете, че иска да се завърне в ЦСКА. Изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров заяви, че бранителят се е извинил за бягството си от "Българска армия" заради неизплатени заплати и му се е обадил с думите, че е бил подведен и иска отново да играе в Борисовата градина.

"Поредните лъжи по мой адрес. Възмутен съм! На никого от ЦСКА не съм звънял. Нито на Томов, нито на Тодоров. Това са пълни спекулации, че искам да се връщам в ЦСКА. Нямам такова намерение и желание. В Литекс са коректни и се чувствам отлично" - заяви Менди пред официалния сайт на "оранжевите".

Той обясни защо е пропуснал и началото на сезона.

"Не играх в първите два мача от шампионата заради наказание, а след това лекувах контузия. Вече нещата са по-добре. Тренирам здраво и нямам търпение да се завърна на терена" - добави Менди.

Днес, 15 август, Литекс приема Черно море в първи мач от 5-ия кръг на "А" група. Двубоят в Ловеч започва от 20:00 ч., а главен съдия ще е Стефан Апостолов с помощници Крум Стоилов и Димитър Русев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички