Дисциплинарната комисия отложи разглеждането на случая с Чорбаджийски


Дисциплинарната комисия отложи разглеждането на случая с Чорбаджийски
Снимка: БГНЕС

4063 0

Дисциплинарната комисия към БФС отложи разглеждането на случая с Божидар Чорбаджийски по време на мача между ЦСКА и Дунав в Русе, завършил в полза на "червените" с 2:0.

В 37-ата минута националът изпусна нервите си по брутален начин, като удари не веднъж, а два пъти Васил Шопов в наказателното поле.  За това обаче Чорбаджийски вместо да получи червен картон и да бъде отсъдена дузпа в полза на русенци, бе получен само жълт картон.  Веднага след срещата русенци обявиха, че ще пуснат жалба от съдийството, а от ДК поставиха срок до утре (сряда) в 12 часа Съдийската комисия да предостави експертен доклад. По-рано днес пък от БФС отнеха наряда на Георги Кабаков за следващия кръг, който ръководи мача в Русе. 

Ето и какво съобщиха от футболната централа на сайта си:

ДК отлага за разглеждане сезиране на комисията от ФК „Дунав” Русе относно действията на състезателя Божидар Чорбаджийски в 37 минута на срещата от 23 кръг ФК „Дунав”- ПФК „ЦСКА-София”. На основание чл.31, ал.3 от ДП 2017/2018 изисква експертен доклад от Съдийската комисия при БФС в срок до 12:00 часа на 07.03.2018 г.за вземане на съответно решение от ДК при БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички