Димитър Пенев: Не може един ден да тренираш и да си мислиш, че си ЦСКА


Димитър Пенев: Не може един ден да тренираш и да си мислиш, че си ЦСКА

1576 0

Димитър Пенев - легендата на ЦСКА и българския футбол - за пореден път еднозначно застана плътно зад Гриша Ганчев и неговата кампания да възроди ЦСКА и да го издигне отново на върха.

В едно от поредните си изказвания пред родните медии Пенев даде на всички да разберат колко ЦСКА-та всъщност има и кое от всичките подкрепя той и другите легенди.

"Феновете бяха горди, че този отбор стана шампион във В група и взе купата, което е огромен интерес. В цял свят се пишеше за това, което направи ЦСКА през този сезон.

Феновете не са разделени, има много странични фактори и много се изопачава от медиите. Ако върнем назад времето - през 1985 година клубът се казваше Средец, но кой е скандирал Средец? Викаха ЦСКА, както и Левски с Витоша.

По-важно е какво се е направило през последните седмици и месеци. Ганчев е доказал, че може да изгради боеспособен състав и отбор. Да не говорим за разделения, защото това е от съвсем скоро.

Изведнъж един отбор се показва, но няма право да се сравнява с първия състав, който дълго време радваше фенове и специалисти. Въпросът за спора между Гриша Ганчев и Божков не ме интересува, аз говоря само за Гриша Ганчев.

Една година мина и само Ганчев ни дава някаква яснота. Всичко е в неговите ръце. Досега говорихме само за един отбор, а не за две ЦСКА-та. Бях учуден, че един ден идва някакъв нов отбор и се представя за ЦСКА. През годините много пъти се е случвало да тренираш с години и пак да не облечеш екипа на ЦСКА.

Не трябва да се обръща внимание на такива неща. Ганчев и останалите вече правят терените на Армията и Панчарево, не мога да коментирам повече такива неща за някакви други ЦСКА-та.

Винаги съм готов да откликна на евентуална покана от ръководството, защото имам право да защитавам този клуб. Трябва да се зачита какво е направено тази година от този отбор и от ръководството на Ганчев", завърши Димитър Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички